Væsentlige dokumenter

Herunder finder du den gældende husorden, information om ejendommen og andre udvalgte dokumenter.

Tilbage til dokumenter

HUSORDEN (Tekst er her for at kunne oversættes til engelsk m.m.)

Nærværende husorden omfatter bestemmelser og retningslinjer, som er gældende for såvel ejere som lejere af lejlighederne i ejendommen - og for gæster. Ved udlejning er ejer forpligtet til at udlevere husorden til lejer.

Affald
Brug affaldscontainerne ved indkørsel til parkeringspladsen til sorteret affald. Affaldsskakten bør kun benyttes af de svagt gående. Glas og skarpe genstande må aldrig kastes i affaldsskakten. Flasker kan lægges i containere ved Phistersvej. Affald i større mængder samt glas, keramik og sanitet kan afleveres på Gentofte Kommunes Genbrugsplads på Ørnegårdsvej.

Altaner/havestykker
Som nævnt i vedtægternes § 7 påhviler det den enkelte ejer at vedligeholde sin altan. Farvevalget skal være i overensstemmelse med de originale farver. Valg af andre kulører vil blive påtalt med krav om ændring.

Der kan sættes markiser op i det omfang ejerne ønsker det. Eventuelle skader eller følgeskader på bygning ved opsætning påhviler ejeren.

Blomsterkasser må kun opsættes på den indvendige side af rækværk.

Havestykker skal være velplejede. Hække omkring havestykker skal klippes jævnligt. Højden må ikke overstige 1,8 m og bredden ikke 1.00 m. og skal klippes så den ikke rager ud over flisebelægningen Træer må ikke overstige en højde på 3 m. Ved misligholdelse vil dette blive påtalt af ejerforeningen. Hvis påtalen ikke efterkommes indenfor den givne frist, er ejerforeningen bemyndiget til at lade vedligeholdelse ske for ejers regning.

Døre
Alle yderdøre skal holdes aflåst.

Husdyr
Det er tilladt at holde husdyr, idet ejerne må påse, at dette ikke generer ejendommens øvrige beboere. Husdyr må ikke færdes i ejendommen eller ejendommens
område uden ledsagelse. Fækalier fra husdyrene skal fjernes fra ejendommens område.

Ildebrand
I tilfælde af ildebrand skal døre og vinduer holdes lukket.


Navneskilte
Ejerforeningen sørger for navneskilte i indgangsparti, på postkasse og i elevator. Bestilles via bestyrelsesmail. Entredøre markeres selvstændigt af den enkelte ejer.

Orden
Undlad forurening med papir, tændstikker, cigaretter, tyggegummi m.v. overalt på ejendommen.

Vis hensyn til beplantningen. Grene og blomster må ikke afskæres.

Cykler o.l. må kun anbringes i kælderen eller cykelstativer. Barnevogne skal ligeledes anbringes i kælderen, men kan kortvarigt sættes under trappen i indgangspartiet.

Luftning og tørring af tøj og lign. må ikke være synligt fra gaden eller fælles have.

Parkering
Parkering af motorkøretøjer må kun ske på den, af bestyrelsen anviste parkeringsplads. Parkering i indkørslen til parkeringspladserne er ikke tilladt. Heller ikke langs hækken, hvor der nu er placeret affaldscontainere til affaldssortering.

Ro
Støjende adfærd såsom lytten til musik, TV eller lignende skal ske således, at naboer på intet tidspunkt generes.

Fra kl. 22:00 til kl. 7:00 må der ikke støjes unødigt til ulempe for ejendommes øvrige beboere.

På lørdage og søndage må der ikke bores og hamres i vægge, lofter og gulve fra kl. 14:00 til kl. 9:00 og i ugens øvrige dage ikke mellem kl. 18.30 og kl. 9:00.

Ventilation
Ejendommen har et centralventilationssystem. Der må kun tilsluttes emhætter uden motor til central-ventilationssystem. Tilslutning skal altid foretages af professionelle. Det er ulovligt at tilslutte emhætte med motor til centralventilationssystemet. Det giver store driftsforstyrrelser, forårsager overtryk i rørene og giver lugtgener i andre lejligheder. Værst af alt så kan det medføre at ilden ved brand kan brede sig via central-ventilationssystem til hele ejendommen.

Rørskakter
Der skal være adgang til rør og installationskanaler i de enkelte lejligheder.



Information om ejendommen (Tekst er her for at kunne oversættes til engelsk m.m.)

Informationsfolderen er udarbejdet af bestyrelsen. Der henvises desuden til vedtægter, husorden og oplysninger på ejerforeningens hjemmeside www.lilletaffelbay.dk

Ejerlejlighedsforeningens bestyrelse
Bestyrelsen består af 3 medlemmer og 2 suppleanter. Bestyrelsen og suppleanterne vælges af generalforsamlingen for et år ad gangen. Generalforsamlingen afholdes hvert år i marts måned. Alle ejere bør deltage i generalforsamlingen og kan, hvis de er forhindret heri, afgive fuldmagt til en anden ejer, eller til et medlem af bestyrelsen. Nærmere herom kan læses i vedtægterne for Ejerlejlighedsforeningen Lille Taffelbay.

Bestyrelsesmedlemmer og suppleanter pr. marts 2024

  • Michael Saaby Wendt, formand, 211B
  • Ulla Madsen, 211B, næstformand.
  • Berit Mørup-Petersen, 211C, bestyrelsesmedlem.
  • John Borrisholt, 211 C, suppleant.
  • Fariba Bahrifard, 211B, suppleant.

Bestyrelsen skal altid kontaktes på mail. Se mailadresse her.

Administration
DEAS Ejendomsadministration, Dirch Passers Allé 76, 2000 Frederiksberg, tlf. 70 30 20 20.

Kontaktperson:
Søs Hall direkte tlf: 39 46 69 51
Mailadresser til DEAS findes her.

Viceværtfunktion
CZ-rengøring. Mobil 26 36 97 44. Ved uregelmæssigheder i viceværtarbejdet kan Ulla Madsen i bestyrelsen kontaktes.

Håndværkere med nøgle til fyrrummet (må kun tilkaldes i nødstilfælde).

De øvrige håndværkere findes på hjemmesiden.

Håndværkere - www.lilletaffelbay.dk

Affald
Brug affaldscontainerne ved indkørsel til parkeringspladsen til sorteret affald. Affaldsskakten bør kun benyttes af de svagt gående. Glas og skarpe genstande må aldrig kastes i affaldsskakten. Flasker kan lægges i containere ved Phistersvej. Affald i større mængder samt glas, keramik og sanitet kan afleveres på Gentofte Kommunes Genbrugsplads på Ørnegårdsvej.

Afhentning af storskrald & haveaffald
Gentofte Kommune afhenter storskrald og haveaffald. Følg venligst instruktioner på hjemmesiden Vigtig info - www.lilletaffelbay.dk
Uafhentet storskrald må ejeren selv bortskaffe, idet det så ikke er omfattet af ordningen.
Der henvises til Gentofte Kommunes folder ”Storskrald og haveaffald til genbrug”, som findes på opslagstavlen i hver enkelt opgang og på Gentofte kommunes hjemmeside.

Cykelparkering
Ved gavlen mod indkørslen er der stativ til udendørs parkering af cykler. Indendørs kan cykler parkeres i kælderen.

Fællesarealer med fri adgang
Indkørslen, parkeringsarealet og haven er fællesarealer med fri adgang for alle ejere. Indgangsdørene mod Strandvejen er aflåst og skal forblive dette. Ekstra nøgler til yderdøre eller omstilling af lås i entredør kan mod betaling anskaffes og udføres af Låsepartner. Mail venligst til bestyrelsen.

Forebyg indbrud
Naboovervågning er det absolut bedste værn mod indbrud. Luk ikke nogen ind via dørtelefon uden at forsikre dig om, at der er en ”modtager” i opgangen.

Vær også på vagt for ”uskyldige” ønsker om indsamlinger, aflevering af blomster hos overboen og lignende. Det betyder i alt sin enkelthed: TÆNK DIG OM OG VÆR VARSOM I FORHOLD TIL HVEM DU LUKKER IND.

Fællesarealer med begrænset adgang
Til fyrrum, teknikrum for elevatorer og viceværtens rum kræves særlig nøgle, som kun foreningens bestyrelse og suppleanter disponerer over. Ejere, der ønsker at se omtalte fællesarealer, kan rette henvendelse til foreningens bestyrelsesmedlemmer eller suppleanter via mail.

Husdyrhold
Det er tilladt at have husdyrhold, når ejerne påser, at dette ikke er til gene for ejendommens øvrige beboere.

Parkering
Parkering af motorkøretøjer må kun ske på den, af bestyrelsen anviste parkeringsplads. Parkering i indkørslen til parkeringspladserne er ikke tilladt. Heller ikke langs hækken, hvor der nu er placeret affaldscontainere til affaldssortering.

Der er opsat 2 ladestandere til elbiler med 4 udtræk. Hvis du ønsker mulighed for at oplade din bil på parkeringspladsen, skal du kontakte bestyrelsen.

Information om ejendommen

Lille Taffelbay, Strandvejen 211 A – C, 2900 Hellerup
Er bygget af Dansk Totalentreprise A/S i 1980-81, og indeholder 24 ejerlejligheder fordelt på 4 etager og 3 opgange. De 6 øverste lejligheder er i 2 etager. I kælderen er der et opbevaringsrum til hver lejlighed, og fællesareal til cykelparkering.

Se desuden: Ejendommen - www.lilletaffelbay.dk

Materialer
De bærende konstruktioner er af beton. Facader og gavle er af mursten. Taget er af eternitskifer.
Vinduer og udvendige døre i facader og gavle er af mahogni med 3-lags termoruder. Ovenlysvinduer i tagetagen er Velux vinduer af fyrretræ. De indvendige skillevægge er af gasbeton, som i enkelte lejligheder kan være ændret til lette skillevægge beklædt med f.eks. gipsplader. I opholdsrummene er gulvene udført af massive parketbrædder af ask, som ligger på strøer. Dette kan være ændret i nogle lejligheder. Etageadskillelser (loft) er selvbærende.

Elevator
I opgangene er der elevator, som er forsynet med indbyggede fotoceller i elevatorstolens døråbning.
Fotocellerne sikrer, at man ikke kan komme galt af sted ved brug af elevatorerne, f.eks. fordi halstørklædet eller en anden beklædningsgenstand kommer i klemme i døren. Gå derfor altid tilbage i elevatorstolen og bliv der, indtil elevatoren står helt stille.

El, varme og vand
Forsyning af varme og varmt vand foregår fra en varmeveksler i kælderen, som er tilsluttet Gentofte Kommunes Kraftvarme. Elektricitetsforsyningen foregår via kælderen, hvor også den enkelte lejligheds el-måler er placeret. El til drift af elevatorer, belysning i opgange og udendørs samt lys m.m. i kælderens fælles arealer afregnes over fællesudgifterne, mens elforbrug i den enkelte lejlighed betales af ejeren. El og varme fjernaflæses.

Forsikring
Ejerforeningens nuværende ejendomsforsikring faciliteres af forsikringsmægleren Marsh. Forsikringen er hos Gjensidige. Se police efter Login på hjemmesiden. Kontakt bestyrelsen ved skade. Du/I bør selv tegne en indboforsikring.

Centralventilation og udsugning
Ejendommen har et centralventilationsanlæg (placeret i tagrummet) der sikre konstant udsugning fra køkkener og badeværelser. Der må kun tilsluttes emhætter uden motor til centralventilationssystem. Tilslutning skal altid foretages af professionelle. Det er ulovligt at tilslutte emhætte med motor til centralventilationssystemet. Det giver store drifts- forstyrrelser, forårsager overtryk i rørene og giver lugtgener i andre lejligheder. Værst af alt så kan det medføre at ilden ved brand kan brede sig via centralventilationssystemet til hele ejendommen.

TV
Ejerforeningen ejer ejendommens kabelføring til internet og kabel TV. Ejendommen har kollektivt internet via Parknet. Beboerne er selv ansvarlige for at anskaffe en router til WiFI (trådløst internet). Der opkræves for internet via fællesudgifterne. Beboerne er selv ansvarlige for at vælge den ønskede TV pakke hos Parknet eller streame fra andre udbydere. Læs mere på hjemmesiden.