<

Opfølgning på generalforsamlingen den 13. marts 202414-03-2024 - 17:07

Tak til de fremmødte til årets generalforsamling.

 

Vi kunne fejre at ladestanderne fungerer perfekt og driften går godt. Enkelte deltagere med elbil ønskede en telefonliste, så de kunne ringe til andre med elbil, og koordinere opladningen af deres elbiler - om nødvendigt. Den har vi bikset sammen for jer. Telefonlisten findes under menupunktet LOGIN. Vælg herefter TELEFONLISTE i menu punkter til venstre på hjemmesiden.

Øverst i de nævnte menupunkter findes i øvrigt regnskaber, budgetter og ikke mindst bestyrelsens beretninger for de seneste år. Hvis du ikke fik det hele med i går (eller var forhindret i at deltage), så kan du blive opdateret der. 
 
Det var rigtig rart at kunne meddele at alle vores lodrette vandrør i rørskaktene nu er skiftet. Således nåede vi i mål med et af de større vedligeholdelsesprojekter. Projektet er implementeret over driften af ejendommen uden ekstrabetalinger. Det er vi i bestyrelsen stolte af, og vi er naturligvis glade for de mange rosende ord til generalforsamlingen.

Efter sommerferien opdateres elevatoren i 211B. Herefter er alle elevatorer i topform med ny styring og hydraulik.


Det betyder at vi kan rette fokus mod en tiltrængt opfriskning af opgangene, og så må vi få løst det sløje udtryk "den ydre side af vores altaner" efterlader. I det hele taget sigter vi mod en opfriskning af den ydre del af ejendommen i de kommende år. 


Der kommer i øvrigt snart et nyt menupunkt der kaldes "El, varme og vand". Her kan du finde ejendommens historiske forbrug. Det er en god idé at spare lidt for varmen i dette kalenderår for fjernvarmen er steget i 2024 Stigningen virker umiddelbart højere end det tilkendegives på Gentofte Gladsaxe Fjernvarmes hjemmeside. Præcist skriver de: "Øgede omkostninger til køb af varme og generelt stigende låneomkostninger er den primære årsag til en mindre stigning i fjernvarmetaksten. Stigningen træder i kraft pr. 1. januar 2024". De stigninger de tilkendegiver ved beregningseksempler på hjemmesiden, udtrykker måske ikke helt den samlede faktiske stigning, men det får vi jo at se i starten af 2025, når varmeregnskaberne rammer indbakkerne. 
 

 

 

Se alle nyheder <