< Tilbage

Referat fra generalforsamling den 9. marts findes under LOGIN menu15-04-2022 - 11:20

Læs gerne referat fra generalforsamlingen den 9. marts 2022.

 

Der var stor tilslutning til projektet omkring ladestandere på generalforsamlingen. Desværre blev der ikke opnået 2/3 flertal, således at projektet kunne implementeres straks. Tilslutningen var dog på ikke mindre end 62,3 %. Bestyrelsen udarbejder et nyt løsningsforslag, så projektet kan implementeres hurtigst muligt. Indledningsvis ønsker vi at der opsættes en ladestander der dækker 4 parkeringspladser (plads 21-24).


Affaldssorteringsordningen er sat i værk med virkning fra 1. december 2021. Containere til madaffald, pap, metal og plast er opsat ved hækken i starten af indkørslen til parkeringspladsen. Der er også containere restaffald. Dvs. det affald der kommer fra affaldsskaktene.

HUSK AT PLAST AFFALD (HÅRD OG BLØD) IKKE MÅ LÆGGES NED I CONTAINEREN I LUKKEDE POSER. HVIS DU HAR OPSAMLET PLAST AFFALD I POSER I LEJLIGHEDEN SKAL POSEN ALTSÅ IKKE LUKKES!!!!! 

 

Der er plantet ny hæk bag affaldscontainere. Der vil blive asfalteret hurtigst muligt, således at containere står på stabilt underlag.

Økonomien i ejerforeningen udvikler sig som planlagt i 2022. Der implementeres et par planlagte  vedligeholdelsesprojekter i andet halvår af 2022. 

< Tilbage